VVS

Vi erbjuder snabba och professionella vvs-tjänster, inklusive installation och service. Våra duktiga och erfarna tekniker är alltid redo att hjälpa dig, oavsett om du behöver en enkel reparation eller en omfattande installation. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service och arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder är nöjda. Och om du hamnar i en brådskande situation, kan du alltid räkna med vår jourverksamhet. För den som vill säkerställa att alltid har en fungerande vvs-installation, erbjuder vi även serviceavtal för löpande service. Tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig!

Vi utför alla typer av mindre installationer och servicearbeten.

Vi servar och installerar även allt från kranar och duschar till värmepumpar, oljepannor och reningsverk för både stora som små anläggningar.

Blandare och duschar – Bad & Värme

Förbränningstoalett – Cinderella

Reningsverk – Biobox, Ecobox

Värmepumpar – IVT

Som sig bör är vi säker vatten auktoriserat VVS-Företag. Läs mer om detta på www.sakervatten.se

Rörmokare
Våra rörmokare sköter om avlopp, vatten och värme, men också olika apparater och installationer som finns i fastigheten.

Behöver du byta ett rör eller en blandare? Kanske du behöver installera en ny diskmaskin? Då skall du kontakta oss och våra kunniga rörmokare. Det ställs höga krav på att reparationer och installationer av VVS-utrustning blir korrekt utförda, kontakta oss när du behöver en proffesionellt utförd installation. Vi är ett tryggt val av rörmokare på Åland.